Ανακοίνωσε τον Aλιαρταίο Σπύρο Αρβανίτη ο Απόλλων Λιβαδειάς

Το σωματείο της Λιβαδειάς ανακοίνωσε τον 18χρονο, ύψους 1,95μ., φόργουορντ, πρωταθλητή εφήβων ΕΣΚΑΣΕ με την Ακαδημία Σχηματαρίου “Πρωτέας”!

Η διοίκηση του Α.Σ. “Απόλλων” Λιβαδειάς έδωσε κάθε επισημότητα σήμερα (6/9) στην απόκτηση, ουσιαστικά, ενός “δικού” του παιδιού!

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Αρβανίτη!

Η αναφορά γίνεται για τον 18χρονο, ύψους 1,95μ., φόργουορντ, ο οποίος στην περσινή σεζόν αγωνιζόμενος με την ομάδα της Ακαδημίας Σχηματαρίου “Πρωτέας” κατέκτησηε τον τίτλο στο πρωτάθλημα των εφήβων της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. και ο οποίος είναι γιος του Τάσου Αρβανίτη, του γενικού αρχηγού του σωματείου της Λιβαδειάς!

Η ανακοίνωση:

“Με χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Σπύρου Αρβανίτη, μία ακόμη μεταγραφή που φανερώνει τη φιλοσοφία της ομάδος μας η οποία δεν είναι άλλη από την επιθυμία στελέχωσης του αντρικού με νεαρούς αθλητές.

Ο Σπύρος είναι γεννημένος το 2005 και με ύψος 1.95 παίζει στη θέση 4.

Αναδείχθηκε πέρυσι Πρωταθλητής Εφήβων με την ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου ενώ έχει αγωνιστεί προηγουμένως σε Αλίαρτο και Μαυρομμάτι.

Είναι γιος του δικού μας Τάσου Αρβανίτη, Γενικού Αρχηγού του Απόλλωνα και φοιτητής στο πρώτο έτος του Τμήματος Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ο Απόλλωνας επενδύει στο μέλλον και ο Σπύρος θα βοηθήσει και αυτός να πετύχει φέτος η ομάδα τους στόχους της.

Σπύρο καλώς ήρθες στον Απόλλωνα”.

Σχετικά